Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Οι μαθητές της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα

Οι μαθητές της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου επισκέφτηκαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 το ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων υποδοχής, ενημέρωσης και ξενάγησης μαθητών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας με το όνομα Open Week ΤΕΙ Θεσσαλίας (24-28/2/2014) που διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ.

Οι μαθητές αρχικά ενημερώθηκαν για τις σπουδές στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους σπουδαστές του Ιδρύματος.
Κατόπιν, ξεναγήθηκαν στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., στη Βιβλιοθήκη, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Τα οφέλη που αποκόμισαν οι μαθητές ήταν πολλαπλά καθώς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για τις σχολές και τα τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας, να ξεναγηθούν στους χώρους των τμημάτων, να γνωρίσουν την οργάνωση και τη λειτουργία των προγραμμάτων σπουδών στην Ανώτατη Εκπαίδευση, τις δομές απασχόλησης και σταδιοδρομίας του ΤΕΙ και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων και το πιο σημαντικό να έχουν επαφή και συζήτηση με τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.