Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Διδακτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας

Οι μαθητές της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου επισκέφτηκαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 το ΑΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, στα πλαίσια των δράσεων και των εκπαιδευτικών / διδακτικών επισκέψεων που έχει προγραμματίσει από την αρχή του σχολικού έτους 2015-16 το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βόλου.
Οι μαθητές αρχικά ενημερώθηκαν για τις σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους σπουδαστές του Ιδρύματος. Κατόπιν, ξεναγήθηκαν στη Βιβλιοθήκη, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Τα οφέλη που αποκόμισαν οι μαθητές ήταν πολλαπλά. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σχολές και τα τμήματα του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας, να ξεναγηθούν στους χώρους των τμημάτων, να γνωρίσουν την οργάνωση, τη λειτουργία και τα προγράμματα σπουδών τους, τις δομές απασχόλησης και σταδιοδρομίας του ΑΤΕΙ και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων. Τέλος, πολύ σημαντικό ήταν ότι μπόρεσαν να έχουν επαφή και συζήτηση με τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΤΕΙ.
Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές των τμημάτων και το προσωπικό της βιβλιοθήκης για την υποδοχή, την ενημέρωση και την ξενάγηση.