Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πρόταση παρακολούθησης του 1ου Διαδικτυακού Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ

  Η διεξαγωγή ενός φεστιβάλ μαθητικού είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αλλά πολύ δύσκολο στην οργάνωσή του. Όταν, μάλιστα, αυτό διοργανώνεται στις γνωστές συνθήκες πανδημίας διαδικτυακά, οι δυσκολίες της οργάνωσής του γίνονται μεγαλύτερες. Όμως, χάρη στην επιμονή, την εργατικότητα και το ζήλο του κεντρικού υπευθύνου, κ. Μπουραζάνα Κωνσταντίνου, Σ.Ε.Ε. ΠΕ03, του Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας,υλοποιείται, τις επόμενες ημέρες, το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ. 

Η σπουδαιότητά του είναι αυτονόητη και γίνεται αντιληπτή από όλους. Η πολυσχιδής και πολύπλοκη θεματολογία του, οι δράσεις και η κατάθεση των σκέψεων επιφανών επιστημόνων, η ενεργή συμμετοχή μαθητών και μαθητριών με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών καθιστούν το φεστιβάλ πηγή γνώσης, σκέψης και προβληματισμού, αλλά και δημιουργίας και χαράς. 

Με αυτές τις σκέψεις και με δεδομένη την έγκριση της υλοποίησης του 1ου Διαδικτυακού Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προτείνω την παρακολούθησή του από τους μαθητές/τριες και τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, έχοντας την πεποίθηση πως τα αποκομιζόμενα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Έγγραφο σε μορφή pdf