Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση 1ου ΕΠΑ.Λ ΒΟΛΟΥ

 Συγχαρητήρια Ανακοίνωση 1ου ΕΠΑ.Λ ΒΟΛΟΥ


Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2021-2022 είδαμε με χαρά τις επιτυχίες των μαθητών μας.

Οι επιτυχόντες ανά Σχολή είναι οι ακόλουθοι: (κλικ στην εικόνα)

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν τους επιτυχόντες και τους εύχονται από καρδιάς καλές σπουδές.

Η επιτυχία είναι πάντοτε αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και αγώνα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όπου δοκιμαζόμαστε όλοι από πρωτόγνωρες συνθήκες κι αντιξοότητες. Ωστόσο οι κόποι μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ανταμείφθηκαν.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι μαθητές, που φέτος προσπάθησαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά με θάρρος να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους. Ο αγώνας και οι ευκαιρίες της ζωής είναι πάντοτε μπροστά μας. Αυτό που σήμερα φαίνεται ως εμπόδιο, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Καθώς φεύγουν από κοντά μας θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε πως πάντα θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε και θα καμαρώνουμε για την περαιτέρω πρόοδό τους.