Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 19-11-2020 και οδηγίες για τη σύνδεση στην πλατφόρμα Webex μέσω κινητού

Πρόγραμμα μαθημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της Πέμπτης, 19 Νοεμβρίου 2020

Το πρόγραμμα σε μορφή PDF

Οι ώρες έναρξης των μαθημάτων έχουν αλλάξει.


Σε ότι αφορά την σύνδεση στην πλατφόρμα Webex μέσω Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας επισημαίνονται, επιπλέον, τα εξής:

👉 Η σύνδεση μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Webex στις υπηρεσίες του ΠΣΔ, όπως
αναφέρονται αυτές στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.sch.gr/prosvasi-se-psifiakes-platformes-gia-tin-eks-apostaseos-ekpaidefsi-choris-chreosi-apo-kinita-diktya-tilefonias/
ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ από τον εκάστοτε πάροχο.

👉ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το ίδιο σε ότι αφορά συνδέσμους σε άλλες υπηρεσίες ΕΚΤΟΣ ΠΣΔ, όπως Youtube , Google Drive, Gmail,Yahoo, Hotmail, Viber, Skype, Instagram, Messenger κλπ. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην προωθούν συνδέσμους προς υπηρεσίες εκτός ΠΣΔ κυρίως δε σε μαθητές που συνδέονται μέσω Δικτύων Κινητής Τηλεφωνίας. (Η εφαρμογή Webex επισημαίνει ποιοι μαθητές συνδέονται με αυτόν τον τρόπο με αντίστοιχο εικονίδιο δίπλα στο όνομα του συμμετέχοντα).

👉Επίσης κατά την διάρκεια της σύνδεσης στην πλατφόρμα Webex μέσω Δικτύων Κινητής Τηλεφωνίας, ενδέχεται ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, που δεν έχουν σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και να επιφέρουν ΧΡΕΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΣΗ. Π.χ Viber, Instagram, Ενημερώσεις Λειτουργικού Συστήματος. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι εκπαιδευτικοί να ενημερώνουν τους μαθητές, που χρησιμοποιούν Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας για την σύνδεση στην πλατφόρμα Webex, να απενεργοποιούν τέτοιου είδους εφαρμογές, στο κινητό , τάμπλετ ή Η/Υ που χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια της σύνδεσής τους.